REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan Bursaspor hakemi Atilla Karaoğlan’a tepki

Denizlispor’dan Bursaspor hakemi Atilla Karaoğlan’a tepki

Denizlispor’da kritik Bursa yenilgisi sonrası yönetim faturayı hakeme çıkardı. Yönetim, yazılı açıklamasında Hakem Atilla Karaoğlan’ın kart göstererek futbolcuların direncini kırdığını ve hatalı kararlarıyla maçın sonucuna direkt etki ettiğini ileri sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2022 Pazar, 10:38

Yazılı açıklama yapan Denizlispor, sezon başında iyi niyet yazısı gönderdiğini hatırlatarak, “İyi niyetimizin kötüye yorumlandığını görmenin öfkesi ve üzüntüsü içerisindeyiz” denildi, özetle şu görüşlere yer verildi:

YARIM ASIRLIK KULÜBÜMÜZÜN
KADERİYLE OYNANDI
* Ankaragücü ile deplasmanda oynadığımız maç sonrasında maç maç nasıl puanlarımızın çalındığını açıkladık ve hakem camiasından daha dikkatli olunmasını talep ettik.
* Son olarak ligin 34.haftasında Bursaspor’la oynadığımız maçta, hakem Atilla Karaoğlan’ın verdiği ve vermediği kararlarla emeklerimizin nasıl heba olduğunu görmek bizi bir kez daha yaralamıştır.
* Maçın başlarında her faule kart çıkararak oyuncularımızın direncini kıran maçın hakemi, belki de yarım asırlık kulübümüzün kaderiyle oynamıştır.

KARTLAR, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARI DA ETKİLEYECEK
* Rakibimizin galibiyetine gölge düşürmek gibi bir anlayış içinde değiliz ancak maçın genelinde hakemin takdir haklarını sürekli olarak aleyhimize kullanmasını da iyi niyetli görmediğimizi belirtmek isteriz. Çıkarılan kartlar sadece bu maçın değil, önümüzdeki kritik haftalarda oynayacağımız maçları da etkileyecektir.

LOBİ FAALİYETİ YAPILACAKSA, KİLİT VURUP GİDELİM
* Ligde geride kalan 34 haftada oynadığımız 32 maçın hiçbirinde, kazanalım veya kaybedelim hiçbir rakibimiz hakemle ilgili bir serzenişte bulunmamıştır. Bu da bizim maçlarımızda lehimize bir yönetim gösterilmediğinin açık kanıtıdır. Kulüplerin gelecekleri mücadeleleriyle değil lobi faaliyetleriyle belli olacaksa, kapılarımıza kilit vuralım olsun bitsin.

HAKLARIMIZIN YENMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ
* Ligin sonlarına doğru geldiğimiz bu haftalarda, başta hakemler olmak üzere herkesin daha dikkatli, hakkaniyeti ve adil olması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Yarım asrı aşan geçmişi ile Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biri olan Altaş Denizlispor’un haklarının yenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Haklarımızın korunması konusunda ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yorumlar

MUSTAFA SABUNCUOĞLU   -  Bağlantı 25 Nisan 2022, 13:23

MAÇA BAK KARDEŞİM. HAKEM HATALI OLABİLİR. OYNA ARTIK TOPUNU. DİDİŞME ONUN BUNUNLA. ŞU TAKIMI DÜRÜRSENİZ YAZIKLAR OLSUN.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı