REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan taraftara çağrı

Denizlispor’dan taraftara çağrı

Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Eren yeşil siyahlı taraftarlara çağrıda bulunarak, “Yeni bir takım kurduk. Futbolcuların biraz zamana ihtiyacı var. Taraftarımız yanımızda olduğu sürece iddiamızı kaybetmeyiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2013 Perşembe, 11:06

PTT 1. Ligi ilk hafta mücadelesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 kaybederek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Denizlispor’da yönetici Ufuk Eren umutlu konuştu. Özellikle Antep deplasmanının ikinci yarısında takımın sahaya iyi bir oyunla çıktığnı, rakibini baskı altına aldığını söyleyen Eren, “İlk yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyamadığımız doğru. İkinci yarıda ise takım umut vadedici bir oyun ortaya koydu. Beraberliği yakalamamız hatta öne geçmemiz kimseyi şaşırtmazdı. Rakibi baskı altına aldık. Takım ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaktır” dedi.

Takıma yeni katılan bazı futbolcuların diğer arkadaşları ile birlikte çalışamadıklarını da hatırlatan Eren, “Bazı arkadaşlarımız on gündür bizimleydi. Kendi takım arkadaşları ile uzun süre çalışma birbirini tanıma süreci yaşayamadı. Bu oyun içinde bazı aksaklıklara da neden oldu. Tüm takım birlikte çalıştıkça, birlikte maç yaptıkça daha da iyi bir performans gösterecektir” diye konuştu.
Alınan sonucun hiçbir şey için kriter oluşturmayacağının altını çizen Eren, “Henüz ligin ilk haftası. Takımların büyük çoğunluğu hazır değil. İlk haftalarda böyle beklenmedik sonuçlar alınabilir. Benim taraftarlarımızdan isteğim biraz sabırlı olmaları. Denizlispor hedeflerinden hiçbir şey kaybetmedi. Sezon başında ortaya koyduğumuz hedeflere sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Denizli halkını desteğe çağıran Yönetici Ufuk Eren, “Denizli büyük bir kent. Tüm kent kenetlendiğinde Denizlispor’un ulaşamayacağı başarı yok. Herkesin destek olmasını bekliyoruz. İş dünyamızın, siyaset dünyamızın, halkımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da stadımızı doldurup takımlarına destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 22 Ağustos 2013, 16:02

Bırakın gidin artık bu takımı, milletin sizin yalanlarınıza karnı tok.Hiçbir dediğinizi yapmadınız.Hani maddi sıkıntımız yoktu istediğimiz oyuncuyu alabilirdik?Lafa gelince maaşallah çok iyisiniz.Denizlispor böyle yönetilmez.Başkanı amatör,hocası tercümanlıktan dönme,futbolcular resmen üçüncü sınıf futbolcu.Kulüp çalışanları maaş alamıyor…

baykent   -  Bağlantı 22 Ağustos 2013, 13:24

denizlisporlu arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum,geçen sene acemiyiz dediler genel kurul derken takım geç toparlandı,şuna inanın geçen seneki kadromuz bu senedeki kadrodan daha iyiydi,bu sene de yine doğru düzgün transfer yapmadılar,bunların amacı ucuz yollarla,ucuz futbolcularla işi götürmek,profesyonel bir futbol takımının başkanı kadroya karışırmı?ilk 11 i belirlermi?hangi akla hizmet bu…bu yönetimde para yok arkadaşlar,acı ama gerçek futbol yorumlarında kimse denizlisporumuza şans vermiyor…yazıklar olsun…

denizlisporlu   -  Bağlantı 22 Ağustos 2013, 11:20

Nerde hangi maçta 2. yarıda baskı kurduk ? Biz hangi maçı izledik siz hangi maçı izlediniz. Taraftar sabır göstersin göstersin demekle olmuyor. Biz geçtiğimiz sezondan beri gereken sabrı gösterdik. Geçen sezon geç geldiniz maddi sorunlar var diye birşey demedik. Bu sezon ligin başında şampiyonluğa oynayacak kadro kuracaz dediniz bu kadro bırak şampiyonluğu küme düşmenin 1 numaralı adayı. Biraz bi kafanızı kaldırıp diğer takımların kadrosuna bakın. Yenal Tuncer’i hangi akla mantığa hizmetle aldınız. Yenal’ın Twitter ve Facebook hesaplarını alın inceleyin adamın son 1 yıl gezmedi bar & Disko kalmadı. Gözümüzün içine baka baka yalan konuşmayın. Mevcut yönetime olan son sabrımız ve iyi niyetimizde sona ermiştir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı