REKLAMI GEÇ

Gönlü Karşıyakaspor’da mı?

Gönlü Karşıyakaspor’da mı?

Denizlispor, Fenerbahçe ile Berkay Can konusunda anlaşma sağladıklarını duyurmuştu. Fenerbahçe’nin Denizlispor ile el sıkıştığı transfer görüşmelerinde genç futbolcunun gönlünün Karşıyakaspor’da olduğu öne sürülüyor. İddiaları yalanlayan kulüp Başkanı Urkay, “Berkay Can ile anlaşma sağladık” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2013 Salı, 14:46

Denizlispor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil siyahlı ekip bir yandan listede olan futbolcularla görüşmeyi sürdürürken, diğer yandan ise bazı futbolcuları da izliyor.

Transferin en flaş isimlerinden Fenerbahçeli Berkay Can ile anlaşma sağlandığına ilişkin kulüpten yapılan açıklamaya rağmen, Berkay Can Değirmencioğlu’nun Karşıyakaspor’da forma giymek istediği söyleniyor.

Denizlispor’un genç futbolcu için Fenerbahçe ile bonserviste anlaştığı sarı lacivertli kulüpçe de deklere edilmişti. Berkay Can ile ilgili Karşıyakaspor iddiasını Denizlihaber.com’a değerlendiren Denizlispor Kulübü Başkanı Süleyman Urkay, “Biz Berkay Can ile geçen hafta anlaştık. Bir problem yok ve yaşanacağını da sanmıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

sadık   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 09:42

geçen yılın en iyi futbolcularından biri idi inşallah kaptırmayız başkalarına

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı