REKLAMI GEÇ

Çifte imza Eser’in başını ağrıtacak

Çifte imza Eser’in başını ağrıtacak

Denizlispor’dan ayrılıp Fethiyespor ile anlaşma yapan 23 yaşındaki savunma oyuncusu Enes Eser’in başı çifte imzadan ötürü derde girdi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2013 Perşembe, 14:12

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Geçen sezon Denizli amatör takımlarından Konakspor’dan Denizlispor’a alınan ve profesyonel yapılan oyuncu ile Yeşil-Siyahlı kulüp iki sezonluk anlaşma yaptı. Sözleşmeyi uzatmak isteyen Denizlispor yönetiminin, geçen sezon ki anlaşmayı fesh edip, 15 Temmuz 2013’te bu futbolcu ile noter tasdikli yeni bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Bu arada, Horoz’un başka bir kulübe kiralamayı düşündüğü Enes ile yapılan sözleşmeyi federasyona bildirmediği, dolayısıyla lisans çıkartmadığını, futbolcunun da boşta kaldığını sanıp Fethiyespor ile anlaştığı öğrenildi.

Denizlispor’un hukukçuları, durumu Fethiyespor’a bildirdi, yapılan sözleşmenin fotokopisini gönderdi. İki kulüple de resmi sözleşme yapan Enes’in en az 1 sezon futboldan men cezası alacağı belirtilirken, Denizlisporlu kurmayların Enes’in ceza almaması için Fethiyespor’un 200 bin TL bonservis bedeli ödemesini isteyecekleri öğrenildi.

DAYAT’TAN TARAFTARA DAVET
Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat, Pazar günü 1461 Trabzon ile sahalarında oynayacakları maçta tribünleri dolu görmek istediğini söyleyerek, “Sahamızda ilk kez taraftarımız önüne çıkacağız. Dolu tribünler önünde oynayıp, kazanmak istiyoruz. Kentin desteğini görmek, futbolcuların motivasyonunu arttıracaktır. Taraftarımızı maça davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı