REKLAMI GEÇ

Horoz Giresun’a bileniyor

Horoz Giresun’a bileniyor

TFF 1.Lig 30.haftasında kendi sahasında Giresunspor ile altı puanlık bir maç yapacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2012 Salı, 14:45

Güngörenspor maçından 3-0’lık galibiyetle dönerek puanını 35’e çıkaran ve puan cetvelinde 13.sıraya yükselen Yeşil siyahlı ekipte moraller yerinde. Bu galibiyetle, düşme hattındaki takımlarla arasına Göztepe ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’u alan Horoz, ilk yarıda deplasmanda mağlup ettiği rakibini yine eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Düşme hattında bulunan ve arasında 6 puan fark bulunan Giresunspor maçını kazanarak ligde kalma korkusunu tamamen üzerinden atmak isteyen Denizlispor’da Huzeyfe’nin de iyileşerek İstanbul Güngörenspor maçında ikinci yarıda forma giymesi moralleri yükseltti. Ligde kendi evindeki en son mağlubiyeti 23.haftada Konyaspor’a karşı 1-0’lık skorla alan ve ondan sonra oynadığı maçlarda yenilmeyen Yeşil siyahlı ekip, Giresunspor maçında puan kaybetmek istemiyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ligde son haftalara girildikçe takımların hedeflerine ulaşmak için daha fazla mücadele ettiğini belirterek, “Güngörenspor maçında aldığımız galibiyet bizi biraz daha rahatlattı. Oyuncularımın gösterdiği mücadeleden memnunum. Giresunspor maçı bizim için ligin en kritik maçı. Galip geldiğimiz taktirde ligde kalıp kalmayacağımızı değil, daha üst sıralara nasıl ulaşabileceğimizin hedeflerini yapacağız. Bu yüzden galip gelmekten başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı