REKLAMI GEÇ

Horoz’da herkes idmanda

Horoz’da herkes idmanda

Denizlispor’da iki haftadan bu yana yaşanan kriz çözüme kavuştu. Kaptan Yusuf, Zafer, Hasan Yiğit, Gökhan Güleç ve Bulut idmanlara çıkmaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2008 Salı, 00:00

Yeşil-siyahlı futbolcular yaşanan sorunlar hakkında açıklama yapmazken, teknik direktör Güvenç Kurtar, her ailede böyle sorunların yaşanabileceğini söyledi. Kurtar, futbolcusuyla, taraftarıyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle bir aile olduklarının altını çizdi.Bu hafta takımda moralsiz oyuncunun bulunmadığını söyleyen Kurtar, “Geçen hafta moralsiz futbolcuları oynatmadım. Bu hafta oynatmayı düşünüyorum. Bir badire atlattılar. Kolay değil ama bu başarıyı onlar kazandılar. Hepsinin morali yerinde. Çalışmalar iyi gidiyor. Kaptan Yusuf’un önderliğinde çalışmalarını yapacaklar” dedi. Yeşil-siyahlı takımda Roman ve Bülent Ertuğrul sakatlıkları nedeni ile bu hafta oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Kurtar’dan ayrılma sinyali

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, sezon sonu takımdan ayrılma sinyalleri verdi. Kurtar, gelecek yıl planlarının şimdiden yapılması gerektiğini, ancak sorunlar nedeniyle hiçbir çalışmayı yapamadıklarını söyledi. Kurtar, “Benimde takımda kalıp kalmayacağım belli değil” dedi. Gelecek sezon için belirsizlikler yaşandığını dile getiren Kurtar, “Ne olacağı belli değil. Sorunlar nedeni ile hiç kimse görüş belirtmiyor. Sanırım sezon sonuna kadar da bir şey belli olmayacak. Şimdiye kadar benle ilgili konu bile gündeme gelmedi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı