REKLAMI GEÇ

‘Kongreyi erkene alın’

‘Kongreyi erkene alın’

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol, geçtiğimiz günlerde Denizlispor’da görev yapmış 95 isme gönderilen mektubun ana nedenlerinden birinin Denizlispor Kolejinin satılması olarak yorumladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2012 Çarşamba, 16:45

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol, geçtiğimiz günlerde Denizlispor’da görev yapmış 95 isme gönderilen mektubun ana nedenlerinden birinin Denizlispor Kolejinin satılması olarak yorumladı. Varol, ayrıca Fırıncılar odası ile yapılan anlaşmanın neden bozulduğunuda programda açıkladı. Varol,”Devlete olan borçlar son 10 yılın birikimidir. Denizli Belediyesinin bilgisi dahilinde Fırıncılar Odası ile bir anlaşma yapıldı. Son bir yıldır bu proje iyi işliyordu. Türkiye’de ekmek 250 gr şartına indi, fiyat zammı oldu, mağdur olan fırıncılar oldu. Birde gelen para Denizlispor’da iyi kullanılmadı ve bu anlaşma bozuldu”diye konuştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol, bir tek fırıncılar odası değil daha bir çok kalemde Denizlispor’a yardımların yapılabileneceğinide öne sürdü

GİRESUN SPOR MAÇI SONRASI TUFAN
Öte yandan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol bir iddia daha ortaya attı. Giresunspor maçının kazanılması halinde Denizlispor’da ne teknik heyetin, ne yönetimin, ne futbolcuların, nede bir başkasının ortada kalmayacağını söyledi. Varol ayrıca Mayıs ayı ortasında yapılacak olan kongrenin mutlak suretle erkene alınmasının gerektiğinide iddia etti

KONGRE NİSAN SONU YAPILMALI
Denizlispor’da kimsenin kimseye inancının kalmadığınıda sözlerine ekleyen Önder Varol,”Herkes Giresun maçının galibiyetle sonuçlanmasını bekliyor. Giresun maçı atlatıldıktan sonra Denizlispor acilen kongre kararı almalı. Denizlispor’da bir kaos ortamı var. Eğer acil olarak kongreyi erkene çekmezlerse gelecek sezonuda ipotek altına alırlar. Son 2-3 maçta Denizlispor yeni yönetimiyle, yeni başkanıyla olmalı”dedi.

TAKIM DARMADAĞIN OLMUŞ
Takım içindeki dengelerin allak, bullak olduğunu ve Denizlispor’da huzurun kalmadığınıda sözlereni ekleyen Önder Varol çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti. Varol,”Futbolcu söylüyor. Paramı alamadığım yerde niye durayım. Sözleşmesi devam eden oyuncuda diyorki başkan seçilse ne olacak ben paramı alamıyorum. Yönetici gitmek derdinde, hocanın ne olduğu belli değil. Ortalık tam bir kaos ortamı”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı