REKLAMI GEÇ

Kötü günler geçiren Denizlispor, 3 yıl aradan sonra yine Fatih Tekke ile anlaştı

Kötü günler geçiren Denizlispor, 3 yıl aradan sonra yine Fatih Tekke ile anlaştı

Kulüp Başkanı Mehmet Uz’un sezon başındaki “Bu sene Denizlispor’u ligde tutmak bile başarı” açıklamasının ardından, beklentinin yükselmediği ama kötü gidişin de dikkat çektiği Altaş Denizlispor’da yeni hoca ile anlaşıldı. Denizlispor’u 3 yıl önce ligde tutan Fatih Tekke yeniden dümene geçti…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2021 Pazartesi, 19:31

Bu yıl yeniden düştüğü TFF 1’nci Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altaş Denizilspor’da teknik direktör Serhat Gülpınar, Tuzla yenilgisinin ardından takımdan ayrıldı.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME
Yeni hoca arayışına giren Denizlispor’a iki sezon önce dümene geçen Fatih Tekke ile yeniden anlaşma sağlandı. Anlaşmayı, Denizlispor Kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptı, “Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Fatih Tekke ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Fatih Tekke’ye hoş geldin diyor, kendisine kulübümüz ile nice başarılar diliyoruz” denildi.

İKİNCİ KEZ YEŞİL-SİYAHLI TAKIMI YÖNETECEK
Fatih Tekke, 2017-18 sezonunda yine Denizlispor’un 1’nci ligden bile düşmesi gündemdeyken, Yusuf Şimşek ve Reha Erginer’in ardından üçüncü teknik direktör olarak görev yapmıştı. Tekke, o sezon göreve geldiği 8 haftada takımı düşme potasından kurtarmış ve sezon sonuna rahat girilmesini sağlamıştı.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 8 Kasım 2021, 21:14

hayırlı olsun ama başarılı olma ihtimali düşük bence.çünkü takımın kenar bek oyuncuları ve orta bölge standartı lige göre yetersiz..ha takım genel olarak isimlere göre performans zayıf zaten..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı