REKLAMI GEÇ

Oğul Canural Denizlispor’a marş yaptı

Oğul Canural Denizlispor’a marş yaptı

Denizliszpor Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Canural’ı ziyaretinde, hoş bir sürprizle karşılaştı. Başhekim Canural, proesyonel müzikle uğraşan oğlu Ömer Faruk Canural’ın bir Denizlispor aşığı olduğunu söyleyip, Denizlispor için bir marş yaptığını söyledi. Denizlisporlu yöneticiler, marşı stadyumda çalmak istiyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2012 Çarşamba, 16:16

Denizlispor yönetimi şehri bütünleştirmek ve 16 Ağustos’taki yemekte Denizli’yi birleştirmek için ziyaretlerini sürdürüyor. Her gittiği yerde samimi ve heyecanla karşılanan yeşil siyahlı kurmaylar, birlik çağrısı yapıyor

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Veysel Gühan, Taner Atilla ve Ömer Uzel ziyaretlerini hızlandırdı. Denizli Sanayi Odası, Ziraat Odası, Esnaf Odası, Denizli Devlet Hastanesi ve Denizli Sağlık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette kendini tanıtan yönetim kurulu, Halıcı Otel’deki buluşma için de davetiye bıraktı.

CANURAL BOMBAYI PATLATTI
Denizli Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Canural ile biraraya gelen Denizlispor yöneticileri, Denizlispor’u en yere getirecekleri sözünü verdi. Ziyarette Başhekim Ramazan Canural, bilgisayar mühendisliği bölümü öğrnencisi ve Denizlispor aşığı oğlu Ömer Faruk Canural’ın takım için şarkı yazdığını söyledi ve dinletti.

MAÇ ÖNCESİ SONRASI ÇALINACAK
Canural, “Oğlum şu an İstanbul’da inşallah gecenize yetişir. Bu şarkıyı Denizlispor yönetimine ücretsiz verip, statta çalınmasını istiyor” dedi. Yönetim ise bu duruma sıcak baktı. Yönetici Ömer Uzel, şarkının gecede dinletilmesini istedi, statta ise maç öncesi ve maç sonrası çalınmasından yana görüş bildirdi.

“DENİZLİSPORLULUK BÖYLE BİR ŞEY”
Başkan Urkay ise, bu şarkının Denizlispor’da maç öncesi ve sonrası çalınabileceğini vurgulayarak, “İşte Denizlisporluluk böyle bir şey. Kimisi şarkı yazacak, kimisi flama taşıyacak, kimisi ise bayrak sallayacak” dedi. Ziyaret ettikleri yerlerde samimi karşılandıklarını söyleyen Başkan Urkay, “Denizlispor sadece bizim değil tüm Denizlililerin. Böyle olması güven verici” diye konuştu.

CANURAL PROFESYONEL MÜZİKLE UĞRAŞIYOR
Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi olan Ömer Faruk Canural, aynı zamanda 2001’den beri profesyonel olarak müzikle uğraşıyor. Canural’ın içinde bulunduğu Nağmeler Topluluğu isimli grup, aynı zamanda farklı kentlerde konserler veriyor.

HOROZA ROCK MARŞ
Tasavvuf müziği yapan grubun aksine Canural, Şampiyon Denizlisporum isimli parçasını rock saundlarıyla yaptı. Marşın ilk profesyonel kaydı yani demosu iki hafta içinde İstanbul’daki bir stüdyoda seslendirilecek. Demo kaydın bitirilmesinin ardından Canural, marşı Denizlispor yönetimine teslim edecek.

ATHENA DA ÇOK BEĞENDİ
Canural, Mart 2011 tarihinde başlayıp, geçtiğimiz Aralık ayında bitirdiği şarkısını, bir tanıdığı aracılığıyla Athena Grubu üyelerine de dinletti. Yaptıkları muhteşem spor marş ve şarktılarıyla Türkiye’deki bu konunun en iyisi olan grup, Canural’ın Şampiyon Denizlisporum isimli marşını çok beğendi.
İŞTE O MARŞ

ŞAMPİYON DENİZLİSPORUM

İyi gün kötü gün demeden
Armanın peşindeyiz
Sevinmek için sevmeden
Karşılıksız sevgimiz

Kupalarda değil gözümüz
Formayı terlet yeter
Denizli bizim özümüz
Başka sevdaya yok yer

Yeşil siyah renklerinle
Peşindeyiz biz her yerde
Bitmez sevdan gönlümüzde
Vurduğun gol olsun şanlı horozum

Haydi golleri sırala
Dar gelir bize bu saha
Kalktı taraftarın şaha
Şampiyon Denizlisporum

Hangimiz unutur ki o yılları
Dize geldi tüm Avrupalı
Bizden geçer şampiyonluk yolları
Efsane Denizli Horozları

Her horoz kendi çöplüğünde öter
Biz her yerde öteriz
Haydi saldır korksun senden rakipler
Hep yanında kalbimiz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı