REKLAMI GEÇ

TARAFTARA SON GÖREV

TARAFTARA SON GÖREV

Denizli’de Antalyaspor maçına giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 57 Gençlik Taraftar Grubu üyesi 24 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2010 Pazartesi, 18:44

Denizlispor taraftarı son yolculuğuna uğurlandı. Fanatik Denizlispor taraftarının cenazesine aynı otomobilde kaza geçiren Serhat Karaağaç, Muarrem Alcı, Özgür Er, Denizlispor Asbaşkanı Yavuz Dalaman, Kulüp Müdürü Ünver Cengiz, Genel Menajer Özhan Çetin, Teknik Direktör Hakan Kutlu, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının da bulunduğu cenazede, Antalyaspor, Bursaspor ve Ankaragücü taraftar dernekleri çelenk gönderdi. Akhan Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz, gözyaşları arasında dualarla Akhan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Oğlunun cenaze namazında gözyaşlarına hakim olamayarak kendinden geçen baba Hayrettin Yılmaz’ı ise 57 Gençlik Taraftar Grubu Başkanı İrfan Sancar ve gruptaki arkadaşları teskin etmeye çalıştı. Oğuzhan Yılmaz, 20 YP 057 plakalı otomobil ile cumartesi günü akşamı Antalyaspor maçına giderken kent merkezinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş, otomobilin içinde bulunan 4 arkadaşı ise hafif yaralanmıştı. Yılmaz’ın bulunduğu otomobili kullanan gruptaki diğer bir arkadaşı Adem Özden ise hastanede tedavi edildikten sonra çıkartıldığı mahkemede ‘Ölüme sebebiyet vermek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti

Denizlispor Yönetimi’nden başsağlığı
Denizlispor Yönetim Kurulu da yaptığı basın açıklaması ile vefat eden taraftarın ailesine ve Denizlispor camiasına başsağlığı diledi. Denizlispor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu olarak Denizlispor-Antalyaspor maçı öncesi yürek burkan kazada yaşamını yitiren taraftarlarımızdan Oğuzhan Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve tüm Denizlispor camiasına başsağlığı diliyoruz. Denizlispor Kulübü ailesi olarak derin bir üzüntü içersinde kazada yaralanan diğer taraftarlarımıza da geçmiş olsun diliyoruz.” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı