REKLAMI GEÇ

Turnuva heyecanı başlıyor

Turnuva heyecanı başlıyor

Denizlispor’un futbol alt yapı organizasyonu olan Denizlispor Futbol Okulları Turnuvası, 22 Mayıs 2010 Cumartesi günü, Zafer Katrancı Tesisleri’nde başlayacak. 30 Mayıs 2010 Pazar günü’ne kadar devam edecek olan turnuvaya, 1996-2001 yılları arasında doğan sporcular katılacak.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2010 Salı, 17:01

Denizlispor Futbol Okulları’nın düzenlediği ve 22-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuvada, Denizli futbola doyacak. Zafer Katrancı Tesisleri’nde yapılacak olan turnuvada Küçük Yıldızlar, Küçük Horozlar, Sihirli Ayaklar, Süper Yetenekler, Karma, Futbol Sihirbazları, Süper Yetenek, Genç Yetenek, Efsaneler, Genç Horozlar, Altın Kramponlar, Efsaneler, Minik Yıldızlar ve Parlayan Yıldızlar olmak üzere 14 takım kıyasıya mücadele edecek.

“Geleceğimiz emin ellerde”
Denizlispor Futbol Okulları Sorumlusu Ayhan Turan Karaca, gelecek için alt yapının umut verdiğini belirterek genç sporcuların bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal ve kültürel gelişimlerini bir takım oyunu olan futbolu öğreterek sağlamak ve genç yetenekleri Denizlispor’a ve Türk futboluna kazandırmak amacında olduklarını söyledi.
Karaca, “Bir yıllık çalışma programı sonucunda, sporcularımızın gelişimlerinin ve performanslarının bir arada gözlemlenebilmesi amacıyla yapılacak olan turnuvamız gelecek dönemlerin planlamalarına ışık tutacaktır” dedi.

Denizlispor Yaz Okulları kayıtlarının, 20 Mayıs 2010 tarihi itibariyle başlayacağının da müjdesini veren Karaca, 18 Haziran 2010 tarihinde, Denizlispor Yaz Okulları’nın her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimlerine başlayacağını ifade etti.

Denizlispor ailesine yeni yeteneklerin katılımından heyecan duyacaklarını ifade eden Denizlispor Futbol Okulları Sorumlusu Ayhan Turan Karaca sözlerini şöyle sürdürdü:
“Mevcut yapılanma içersinde alt yapımızda yer alan sporcu sayımızın yıl boyu devam eden faaliyetlerimizle bu kaynaktan doğru çalışma ve doğru yönlendirme ile verimli bir şekilde yükseleceği inancındayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı