REKLAMI GEÇ

3 sporcu Milli Takımda

3 sporcu Milli Takımda

Denizli Belediyesporlu 3 sporcu Taekwondo ‘Dünya Kupası’ ve ‘Milli Takım Kampı’na seçilme başarısını gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2012 Çarşamba, 13:57

16-22 tarihleri arasında Alanya’da yapılan ‘Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Denizli Belediyespor’dan 44 kg.’de Duydu Uysal, 45 kg.’de Altar Aykol, 51 kg.’de ise Furkan Bilal Öt, teknik kurul tarafından ‘Gençler Dünya Şampiyonası’ seçmelerine ve Milli Takım kampına seçildi. Taekwondo Denizli İl temsilcisi Emin Okkaya, sporcuları ‘Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ve yolculuklarında hiçbir zaman yalnız bırakmadı.

Denizli Belediyespor Taekwondo Antrenörü Özgür Arım, şampiyonaya 7 sporcuyla gittiklerini belirterek, ‘ Genç bir kadromuz var. Hepsi alt yapıdan yetiştirdiğimiz isimler. Sporcularımız ön elemeyi geçtiler. Milli takım A ve B kadrolarına girmek için elemelerde ilk 2’ye girmeleri gerek. 1.olan Milli takım adına Dünya Şampiyonasına, 2.olan ise uluslar arası müsabakalara katılacak Hedefimiz Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek, Milli Takıma sporcu verebilmek. Bu yıl olmzasa 2013’te ki şampiyonaya’ dedi. Antalya’da yapılan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda ilk 8’e giren sporcular ile Teknik Kurul tarafından belirlenen sporcuların Milli Takım Seçmesi ise 14-15 Şubat 2012 tarihinde Alanya’da yapılacağı açıklandı.

Taekwondo Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan, ‘Gençler Gelişim Kampı’ 23 Ocak 2012’de Antalya’da başladı ve 6 Şubat 2012’de sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı