REKLAMI GEÇ

Milli Sporcu Erdenay’dan destek

Milli Sporcu Erdenay’dan destek

Sosyo-ekonomik gücü yetersiz çocukları spora teşvik ve geleceğin 12 dev adamlarını yetiştirmek amacıyla hazırlanan “Basketbolda küçük dev adımlar” projesinin açılış paneline A Milli Basketbol Takımı menajeri Harun Erdenay katıldı. Erdenay, “Burada yetişen çocuklar ileride 12 dev adam üyesi olabilir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2013 Cuma, 18:17

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)-

Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nin sosyo-ekonomik gücü yetersiz çocukları spora teşvik amacıyla düzenlediği “Basketbolda küçük dev adımlar” projesinin tanıtım toplantısı Pamukkale Üniversitesi’nde yapıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin konferans salonundaki açılışın ardından gerçekleşen “Anadolu’da basketbolun yeri ve önemi” konulu panele A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay da konuşmacı olarak katıldı.

Proje kapsamında Denizli merkezde oturan sosyo-ekonomik durumu zayıf 9-15 yaş arası 50 öğrencinin her yıl basketbola kazandırılması hedefleniyor

Denizli’de “Hayata pas ver” projesinin ardından “Basketbolda küçük dev adımlar” projesinin de uygulanmaya başlamasının sevindirici olduğunu dile getiren Erdenay, “Çocuklara spor yapma olanağı vermek çok önemli. Spor, kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Burada yetişen çocuklar ileride 12 dev adam üyesi olabilir” dedi.

“MİLLİ TAKIMIN ANTRENÖRÜ İÇİN GERİ SAYIM”
Konferans sonrası basın mensuplarının milli takım atrenörlüğü ile ilgili sorularını yanıtlayan Harun Erdenay, “İlk önce gündemimize 3 Türk, 3 yabancı isim aldık. En iyi antrenörü seçmeyi hedefledik. Bu süreçte Galatasaray Antrenörü Ergin Ataman’ın ismi öne çıktı. İtalyan Ettore Messina ve Sırp Svetislav Pesiç’le de görüşmeler sürüyor. Oktay Mahmudi ve Erman Kunter de adaylar arasında. Gerek Ergin Ataman gerek Pesiç, gerekse Messina hepsi de kaliteli antrenörler. En geç 1 hafta 10 güne kadar milli takımın antrenörü belli olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı