REKLAMI GEÇ

Akademi takımlarına malzeme dopingi

Akademi takımlarına malzeme dopingi

Denizli Belediyespor Kulübü Akademi Liglerinde mücadele eden takımlarındaki futbolculara maç ve kamp ayakkabıları veriyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2012 Pazartesi, 12:01

Amatör branşlarda göstermiş olduğu başarılarla dikkat çeken Denizli Belediyespor Kulübü, sporcularına malzeme yönünden en iyisini kazandırmak için çabalıyor. Kulüp yönetimi, çeşitli branşlardaki malzeme dağıtımlarından sonra, Coca Cola Akademi Ligleri’nde mücadele eden ve 2.yarı maçları Cumartesi ve Pazar günü başlayacak olan Akademi takımlarından U18 futbol takımı futbolcularına maç ve kamp ayakkabısı dağıtarak sevindirdi.

Malzemeler Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda düzenlenen törenle dağıtıldı. Törene Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik, Mehmet Teke ve Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Tuncer, Metin Karakurt, Süleyman Erdoğan, Süleyman Kaya, Ali Taşevli, Teknik Direktör Adnan Erkan ve yardımcıları, profesyonel takım futbolcuları, Gençlik Geliştirme Sorumlusu Aliksan Urcanlı, U18 takım antrenörleri Zinnur Hoşsöz ve Özcan Sert ile U18 takımı futbolcuları katıldı.

Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Pazar günü Fethiyespor U18 takımı ile Gümüşler Stadında karşılaşacak olan Denizli Belediyespor U18 takımı futbolcularına malzemeleri güle güle kullanmalarını dilerken, centilmence mücadele etmeleri konusunda da uyarılarını tekrarlayarak, çok çalışıp gelecek sezon A takım için çaba göstermelerini istedi. Uzunoğlu, Akademi Liglerinde ki diğer takımlara da en kısa sürede aynı malzemelerden dağıtılacağı müjdesini de verdi. Malzemeler törene katılanlar tarafından tek tek futbolculara verilirken, günün anısına da toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı