REKLAMI GEÇ

Altaş Denizlispor, Samsun’da farklı mağlup

Altaş Denizlispor, Samsun’da farklı mağlup

Altaş Denizlispor, ligin 16’ncı haftasında Samsunspor’a her iki yarıda kalesinde gördüğü gollerle 5-0 mağlup oldu. Yeşil siyahlılar bu mağlubiyetle 6 puanda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2022 Cumartesi, 18:08

Spor Toto 1. Lig 16. haftasında Altaş Denizlispor, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor’a konuk oldu. Mücadelede Cihan Aydın düdük çaldı. Aydın’ın yardımcılıklarını Anıl Usta ve Ali Alp yaptı. VAR’da Erkan Engin, AVAR’da Burak Pakkan görev aldı.

Düşük tempoda başlayan mücadelede dengeyi 25’nci dakikada Samsunspor’un golü bozdu. Kontra atağa çıkan Samsunspor’da savunma arkasına atılan topla buluşan Laura ceza sahasına girdi. Muhammet’ten topu kurtaran Laura yerden düzgün bir vuruşla golü buldu. Bu skorla Samsunspor maçta 1-0 öne geçti. Samsunspor 36’ncı dakikada farkı 2’ye çıkardı. Yine savunmasından hızlı çıkan Samsunspor’da Dje Dje’yi geçen Douglas sol kanattan ceza sahasına girdi. Douglas’ın yerden pasında Laura topu boş kaleye gönderdi. Skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıda Samsunspor’un iki golü ise VAR ve ofsayt kararı ile iptal edildi. Altaş Denizlispor soyunma odasına 2-0 mağlup gitti.

Maçın ikinci yarısının 55’nci dakikasında Samsunspor’da yine Douglas topu Kaan Güneren ile buluşturdu. Kaan’ın vuruşunda golü kaydetse de VAR kontrolü sonucu ofsayt nedeniyle gol iptal edildi. Maçın 61’nci dakikasında Samsunspor farkı 3’e çıkardı. Ceza sahasında topla buluşan Ali Ülgen’in vuruşu savunmadan döndü. Ali’nin tekrar dokunduğu top ağlarla buluştu. Bu golle skor 3-0’a geldi. Samsunspor maçın 67’nci dakikasında 4’ncü golü kaydetti. Ali Ülgen sağ kanattan getirdiği topta arka direkte oyuna sonradan giren Harris’i gördü. Harris, topu boş kaleye göndererek skoru 4-0’a getirdi. Maçın skorunu 90+3’ncü dakikasında oyuna sonradan giren Ahmet Sagat belirledi. Ceza sahasında tek vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 getirdi. Maç bu skorla noktalandı.

Altaş Denizlispor bu mağlubiyetle 16 hafta sonunda 6 puanda kaldı. Samsunspor ise puanını 27’ye çıkardı. Altaş Denizlispor 17’nci haftada evinde Altay ile karşılaşacak. Samsunspor ise yine evinde Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı