REKLAMI GEÇ

Aydoğmuş Judo da Milli Gururumuz

Aydoğmuş Judo da Milli Gururumuz

Denizli Belediyespor’un Judo antrenörlerinden Murat Aydoğmuş, Büyük Bayanlar Dünya Şampiyonası’na katılan Judo Milli Takımı’nın teknik heyetinde görev alarak, gururlandırdı.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2012 Pazartesi, 12:39

Uluslararası Judo Federasyonu’nun (IJF) faaliyet programında yer alan Büyük Bayanlar Dünya Kupası 6-7 Ekim 2012 tarihlerinde İstanbul’da yapıldı. 17 ülkeden 96 sporcunun yarıştığı “Bayanlar Dünya Kupası”na 28 sporcu ile katılan Judo Milli Takımı, 1 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 6 madalya alarak, Almanya’nın ardından ikinci sırada yer aldı.

Denizli Belediyespor’un Judo, Taekvondo ve Bocce branşlarından sorumlu yöneticisi Kamil Yaşar Güleç, üst düzey olimpiyatları hedefleyen sporcuların katıldığı bir organizasyonda görev yapacak bir antrenör yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, ‘ Denizli Belediyespor olarak her zaman başarıyı hedefleyen ve onun için çalışan bir ekibiz. 2012 yılında Judo branşında farklı kategorilerde 6 sporcumuz ve 1 antrenörümüz Milli Takımlarda görev aldılar. Bayan takımımız Ege, Marmara ve Akdeniz Kupaları’nda Şampiyon olarak, gelecekte üst düzey başarıları yaşatacaklarının sinyalini verdiler’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı