REKLAMI GEÇ

Babacan Denizli’de

Babacan Denizli’de

Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan Denizli’ye geldi. Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunan Babacan, “Denizli sporda öncü bir il” dedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2009 Cumartesi, 00:00

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak için Denizli’ye gelen Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki müsabakaları izleyerek sporculara ödül verdi. Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen ödül törenine Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akyüz, Türkiye Yüzme Federasyonu İdari ve Mali İşler Başkanı Nevruz Akan, ASKF eski Başkanı Ali Erişkin, Denizli Gençlik Spor Müdür Vekili Ayvaz Polat katıldı.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Denizli’nin sporda öncü bir il olduğunu belirten Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan “Daha önce görev yaptığım il olan Denizli, her geçen günde kendini geliştirmiş ve başarılara imza atmış. Genel Müdürlük olarak bu başarıları yakından takip ediyoruz. Başarıların artması ve desteklenmesi için yapılan her türlü çabaya destek veriyoruz. Denizli’den daha çok milli sporcu çıkması Avrupa ve Olimpiyat başarılarının kazanılmasını bekliyorum. Denizli sporda öncü bir ilimizdir. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Ödül töreninin ardından Denizli’ye verdiği önemden dolayı Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan’a teşekkür eden Denizli Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nevruz Akan Denizli’de sporun gelişmesi için gayretlerini sürdüreceklerini söyledi.  Başkan Nevruz Akan, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan’a, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran’a, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akyüz’e günün hatırası olarak teşekkür plaketi ve forma hediye etti. Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran, Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akyüz, Denizlispor-Eskişehir Spor maçının ardından ilimizden ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı