REKLAMI GEÇ

BAL Ligi öncesi istişare yaptılar

BAL Ligi öncesi istişare yaptılar

2012 – 2013 Futbol Sezonunda BAL ligine katılacak olan kulüpler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde toplandı. Gerçekleştirilen görüşmelerde kulüplerin sorunları dinlenerek çözüm önerileri üzerinde duruldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2012 Cuma, 17:21

22 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig öncesi, ASKF başkanı ve kulüp yöneticileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ nun makamında yapılan toplantıyla bir araya geldi. Toplantıya, ASKF başkanı Feyyaz Ceşen, Sarayköy Spor Kulübü başkanı Uğur Hörmen, Kızılcabölük Spor Kulübü başkanı Osman Duran, Konak Spor Kulübü başkanı İbrahim Uluturan, ASKF yönetim kurulu üyesi Yaşar Kacar ve Sarayköy Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Hasan Kırlıoğlu katıldı.

Gerçekleştirilen görüşmelerde kulüplerin sorunları dinlenerek çözüm önerileri üzerinde duruldu. Ayrıca çeşitli saha, ekipman, eleman ve ulaşım sorunlarının tartışıldığı toplantıda yeni sezonla ilgili bilgilendirme ve uygulamalar hakkında görüşülerek fikir birliğine varıldı.
Toplantının amacının yol haritası çıkarmak olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu kulüplere başarı dilekleri ile her konuda yardımcı olacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı