REKLAMI GEÇ

Uslu’dan futbolculara kaşık helvası

Uslu’dan futbolculara kaşık helvası

Denizli’nin Spor Toto 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor’un, kampı devam ediyor. Kamp alanına ziyaret eden Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, futbolculara kaşık helvası ikram etti.

/ DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2013 Cumartesi, 11:40

DENİZLİHABER
2013-2014 futbol sezonunda Denizli’yi Spor Toto 3. Lig’de temsil edecek olan Kızılcabölükspor, 960 rakım yüksekliğindeki Kızılcabölük Belediye Çamlığı ve 1200 metre yükseklikteki Kızılcabölük Yaylasında kampı devam ediyor.

Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran ve sportif direktör Hakan Dolutaş, Kızılcabölük belediye meclis üyeleri Muharrem Doğu, Muammer Gürel ve Cahit Kocayiğit ile birlikte futbolcuları kampta ziyaret etti.

Başkan Uslu’ya antremanları hakkında bilgi veren Osman Duran, “Verimli bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Kızılcabölük’ün Denizli’ye yakın olması bir avantaj, özellikle genç futbolcuları deneme fırsatı da buluyoruz. Kamp çalışmamız ay sonuna kadar devam edecek. Bu Pazar Nazilli spor ile bir hazırlık maçı yapacağız” dedi.

Kızılcabölükspor onursal başkanı ve Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, “Takımımızı Kızılcabölük’te ağırlamaktan memnunuz. Antrenmanları da izliyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. Kızılcabölük’e ilk defa gelen futbolcularımız var, Kızılcabölük’ü de yakından tanıma fırsatı buldular” diye konuştu.
Akşam yemeğinde de futbolcularla birlikte olan Uslu, futbolculara Kızılcabölük’ün yöresel tatlısı olan kayık helvası ikram etti.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı