REKLAMI GEÇ

Basketbolda Anafartalar şampiyon

Basketbolda Anafartalar şampiyon

Basketbol Genç Kız Kategorisinde Anafartalar Lisesi birinci oldu ve ilimizi, grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2012 Perşembe, 12:08

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri bünyesinde yapılan Basketbol Genç Kız müsabakaları Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda yapıldı. Organizasyonda 5 okuldan toplam 60 sporcu madalya ümidiyle mücadele etti.

Genç Kız Basketbol müsabakaları Anafartalar Lisesi, Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile yaptığı son maçı da kazanarak kategorisini ilk sırada tamamladı. Aynı kategoride Denizli Lisesi (Anadolu) İkinci olurken, üçüncülüğü ise Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Hilmi Özcan Anadolu Lisesi paylaştı.

Final müsabakası sonunda yapılan ödül töreniyle dereceye giren 48 sporcuya madalyaları, 4 takımada kupaları verildi.  Sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Tayfun Güven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü A.Haluk Tuncay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Mehmet Zengin ve Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Bayrakçı verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı