REKLAMI GEÇ

Basketbolda büyüklerin inanılmaz finali

Basketbolda büyüklerin inanılmaz finali

Basketbol Gençler kategorisi Büyükler finali, adına yakışan şekilde büyük oldu. Finalde Özel Servergazi Anadolu ve Fen Lisesi ile Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi karşılaştı. Karşılaşmanın normal süresi 60–60 bitti. Uzatmada iki sayı farkla kazanan Özel Servergazi Denizli şampiyonu oldu.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2012 Perşembe, 13:07

1500 seyircinin izlediği Okul Sporları Basketbol Gençler kategorisi Büyükler finali, adına yakışan şekilde büyük oldu. 19 erkek takımıyla başlayan Basketbol Gençler müsabakaları Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti. Finalde iki takımı karşı karşıya getiren mücadelede Özel Servergazi Anadolu ve Fen Lisesi rakibi Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesini normal süresi 60–60 sona eren maçta uzatmalardaki performansı ile 66-64’lük skorla geçti. Uzatma periyotunu 2 sayılık farkla alan Özel Servergazi 2012–2013 okul spor faaliyetleri Basketbol Genç Erkekler kategorisinde Denizli şampiyonu oldu.

Müsabakalar sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları verildi. Şampiyon olan Özel Servergazi Anadolu Fen Lisesi kupa ve madalyalarını Ak Parti Milletvekili Bilal Uçar’dan, 2. olan TEV Anadolu Lisesi Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’den, 3. olan Denizli Anadolu Lisesi Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ndan ve 3. olan diğer okul Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi ise Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Bayrakçıdan aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı