REKLAMI GEÇ

Basketbolda toplu final

Basketbolda toplu final

Basketbol da Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Küçük Kızlar ve Genç Kızlar Kulüpler İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Kategorisini ilk sırada tamamlayan takımlar Denizli’yi il dışında düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 11:47

Basketbolda Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Küçük Kızlar ve Genç Kızlar Kulüpler İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynanan müsabakalarda kategorisini ilk sırada tamamlayan takımlar Denizli’yi il dışında düzenlenecek olan grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Yıldız Erkekler Kategorisinde 7 takımdan 84 sporcu mücadele etti. Bu kategoride ilk sırayı Servergazi Koleji Spor Kulübü kaparken, Gençlikspor Kulübü ikinci, Halk Eğitim Spor Kulübü üçüncü oldu. Yıldız Kızlar Kategorisi; 4 takımdan 48 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Kategoride Kazım Kaynak Lisesi Spor ve Gençlik Merkezi Spor iki hükmen mağlubiyet nedeniyle fikstürden çıkartılmıştır. Cafer Sadık Abalıoğlu Spor, İdmanyurdu Spor ile yaptığı iki müsabakayı da kazanarak Yıldız Kızlar kategorisini ilk sırada tamamladı.

Küçük Kızlar Kategorisinde 4 takımın yanı sıra 48 sporcu madalya ümidiyle müsabakalarda ter döktü. Bu kategoride Cafer Sadık Abalıoğlu Spor birinci, İdmanyurdu Spor ikinci oldu.
Genç Kızlar Kategorisinde ise; 4 takımdan 48 sporcu müsabakalarda mücadele etti. müsabakalar sonunda İdmanyurdu Spor birinciliği göğüslerken, Cafer Sadık Abalıoğlu Spor ikinci oldu. Yapılan ödül töreniyle bütün kategorilerde dereceye giren takımlara kupaları sporculara ise madalyaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı