REKLAMI GEÇ

Bisiklette Yıldırım Türkiye şampiyonu

Bisiklette Yıldırım Türkiye şampiyonu

Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de yapıldı. Şampiyonada Denizli’yi temsil eden kafile sporcularından Hakan Yıldırım Masterlar kategorisinde 40 km’lik zorlu parkuru 1:00:39’luk zamanla birincilikle bitirdi ve Türkiye şampiyonu oldu.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2012 Perşembe, 15:42

Bisiklet Federasyonu Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de yapıldı. Şampiyonada Denizli’yi Hakan Yıldırım , Ali Aktaş, Süleyman Pişken, Onur Aydın, Halil Turan,
Aydın Dede, Aydın Adanalı, Gökhan Üresin ve Emre Erikli’den oluşan 8 kişilik Denizli Bisiklet kafilesi temsil etti. 17 Haziran tarihinde Çek Cumhuriyeti’nde yapılan Dağ Bisikleti Maraton Avrupa Şampiyonası’nda Denizli’yi başarıyla temsil eden Hakan Yıldırım Nevşehir’de yapılan müsabakada Masterlar kategorisinde 40 km’lik zorlu parkuru 1:00:39’luk zamanla birincilikle bitirdi ve Türkiye şampiyonu oldu.

Hakan Yıldırım “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 10 yıl ardan sonra 2 sezondur yol ve dağ bisikleti faaliyetlerine katılıyoruz ve oldukça başarılı 2 sezon geçirerek üst üste 2. kez Türkiye şampiyonu olmayı başardık. 2 sporcumuzu Yıldız Milli takımına gönderdik. Bu bizi daha çok gururlandırdı. Denizlide potansiyel oldukça fazla ve keşfedilmeyen birçok yetenek var. Bisiklet sporu yapmak isteyen genç yeteneklere kapımız her zaman açık özellikle 1999 ve 2000 doğumlu sporculardan kurulu bir takım oluşturma düşüncemiz var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı