REKLAMI GEÇ

Bozkurt futsalda iki altın madalya aldı

Bozkurt futsalda iki altın madalya aldı

Futsal Genç Kız Grup ve Voleybol Genç Erkek Grup Müsabakalarını birinci bitiren Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Denizli’ye Türkiye Şampiyonası biletiyle döndü.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2012 Pazartesi, 18:23

Futsal Genç Kız Grup Müsabakaları, 05 – 08 Mart 2012 tarihleri arasında Aydın Mimar Sinan Spor Salonunda yapıldı. 8 takımdan 72 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda Denizli takımı grubunda yaptığı maçlardan üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak yarı finale kaldı. Yarı finalde Akhisar Kız Teknik Endüstri Meslek Lisesini 8 – 3 yendi. Finalde Isparta Gülistan Lisesini de 6 – 3 yenen Bozkurt Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi sporcuları grup müsabakalarını birinci tamamlayarak hem altın madalyanın sahibi oldu hem de Türkiye Şampiyonasında yarışacak 8 takımdan biri olmayı başardı.

Voleybol Genç Erkek Grup Müsabakaları ise, Isparta Eğirdir Spor Salonunda 06 – 09 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 12 takımdan 180 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Bozkurt Spor Lisesi sporcuları organizasyonu namağlup olarak tamamladı. Grup müsabakalarını ilk sırada tamamlayan Denizli takımı altın madalyanın yanı sıra; Denizli’yi il dışında yapılacak yarı final müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.
Final müsabakaları sonunda yapılan ödül töreniyle sporculara madalyaları takımlara ise kupaları verildi. Müsabakalar kapanış seremonisiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı