REKLAMI GEÇ

Çallı Teknik direktör Bizati, Gençlerbirliği’ni çalıştıracak

Çallı Teknik direktör Bizati, Gençlerbirliği’ni çalıştıracak

Süper Lig’de son sırada bulunan Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine Çallı hoca Özcan Bizati’yi getirdi. Bizati, ligde kötü günler geçiren başkent ekibinin bu sezonki dördüncü hocası oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2021 Perşembe, 16:17

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Özcan Bizati’nin getirildiğini açıkladı.

21 puanla ligin son sırasında yer alan başken ekibinde Mert Nobre, Mustafa Kaplan, Mehmet Altıparmak’tan sonra Çallı teknik direktör Özcan Bizati görev alacak. Bizati’nin yardımcılıklarını Ümit Bozkurt, Recep Karatepe ve Recep Öztürk yapacak.

Sarayköy, Beypazarı Şekerspor, TMO Spor ve Keçiörenspor gibi takımlarda forma giyen Çallı teknik direktör Bizati, henüz 21 yaşında menisküs sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalmıştı.

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra ODTÜ Beden Eğitimi Bölümü’ne giden Bizati, UEFA’nın antrenörlük kurslarına da giderek pro-lisans aldı.
2004-2006 yıllarında A milli takımda Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapan Bizati, o dönemde geçici olarak A2 Milli takım sorumluluğunu da üstlendi.
Gençlerbirliği’nde Gençlik Gelişim Antrenörü olarak çalışan Bizati, MKE Ankaragücü, Denizlispor, Trabzonspor, Manisaspor, Samsunspor, Sivasspor, Bursaspor ve Kayserispor’da antrenörlük yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı