REKLAMI GEÇ

DDH, turnuvada finale kaldı

DDH, turnuvada finale kaldı

Aksiyon Memurlar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği, kurumlar arası futbol turnuvasına katılan Denizli Devlet Hastanesi çalışanları, turnuvada 4 puan alarak finale kaldı

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2008 Cuma, 00:00

Denizli Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, Aksiyon Memurlar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasına katıldı. Yarı final maçları sonuçlanan turnuvada, Denizli Devlet Hastanesi, 4 puan alarak finale kaldı. Final maçı, 6 Mayıs Salı günü yapılacak.

Yarı final maçlarını, Denizli Devlet Hastanesi, Vergi Dairesi Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü oynadı. Yenişehir’de bulunan Berkay Halı Saha’da yapılan turnuvayı, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ramazan Canural, Hastane Müdürü Halil Özkaya, sağlık çalışanları ile Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice de izledi. Güzel bir oyun sergileyen Denizli Devlet Hastanesi 4, Vergi Dairesi Başkanlığı 3 puan alarak finale kaldı. Final maçı, 6 Mayıs 2008 Çarşamba günü yapılacak. Final maçından sonra şampiyon olan takıma ve takım oyuncularına sürpriz hediyeler verilecek.

Aksiyon Memurlar Kültür ve Dayanışma Derneği, final maçlarının ardından sosyal aktivitelerine devam edecek. Dernek, Anneler Günü ve Hemşireler Haftası dolayısıyla 11 Mayıs 2008 tarihinde Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatçı Bedirhan Gökçe’nin katılacağı bir konser düzenleyecek. 8 Haziran’da da derneğin geleneksel hale getirdiği bahar şenlikleri ve piknik gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı