REKLAMI GEÇ

İlk maçta dostluk galip geldi

İlk maçta dostluk galip geldi

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ kapsamında antrenmanlara devam eden minikler, ilk karşılaşmasını Servergazi Koleji Spor Kulübü ile yaptı.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2013 Pazartesi, 15:59

Çocukları spora teşvik etmek ve basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmek amacıyla gerçekleştirilen Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü-Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nin işbirliğiyle  hayata geçirilen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’ kapsamında antrenmanlara eden minik basketbolcular, ilk maçlarına Cumartesi günü çıktı.

Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda ilk karşılaşma, ODTÜ Koleji ile PEV Koleji Spor Kulübü arasında oynandı. Ardından sahaya çıkan Basketbola Küçük Dev Adımlar, rakibi Servergazi Koleji Spor Kulübü öğrencileriyle oldukça çekişmeli bir maç çıkardı.

Tüm takımların birinci geldiği basketbol turnuvasında gelecek vaat eden küçük basketbolculara madalyalarını, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Emniyet Müdür Yardımcısı Fethi Vuruşkan ve Forum Çamlık Alışveriş Merkezi Müdürü Hakan Elmastaş takdim etti.

İlki bu yıl gerçekleştirilen Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’nin devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı