REKLAMI GEÇ

Belediyespor İskenderun’a hazırlanıyor

Belediyespor İskenderun’a hazırlanıyor

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, iç sahada puan kaybını önleme adına, hafta içindeki çalışmaları bu yönde yapacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Kasım 2012 Perşembe, 08:47

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor’da, İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Adnan Erkan nezaretinde Gümüşler Stadı’nda yapılan antrenmana, dedesi öldüğü için izinli olan Ahmet Aydın dışında bütün futbolcular katıldı. Yağmur altındaki antrenman da futbolcular istekli ve arzulu göründü.

Teknik Direktör Adnan Erkan, Pazar günü ağırlayacakları İskenderun Demir Çelikspor’u iç saha avantajını kullanarak yenmek istediklerini söyledi. Hafta içindeki antrenmanlarda iç sahada puan kaybını önleme adına çalışmalar yapacaklarını kaydeden Erkan, ‘İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanıp mutlu olmak istiyoruz. Seri yakalayıp çıkışa geçmek için bu karşılaşma çok önemli’ dedi.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Teke, Akın Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Tuncer, Süleyman Erdoğan, Ekrem Başer ve Cem Öztürk, Gümüşler Stadı’ndaki antrenmanı baştan sona izleyerek takıma moral verdi. Antrenman sonrası sahaya inerek futbolculara tatlı ikram eden Başkan Uzunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı