REKLAMI GEÇ

Sis nedeniyle pas veremediler

Sis nedeniyle pas veremediler

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Hayata Pas Ver’ projesi kapsamında, Pamukkale Üniversitesi işbirliğiyle düzenlediği ‘Sporda şiddet ve düzensizliğin Önlenmesi’ konulu panel, sis engeline takıldı. Çardak’a inmesi planlanan Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen gibi önemli isimlerin bulunduğu futbol adamlarını taşıyan uçak, sis nedeniyle Çardak Havaalanı’na inemedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 12:41

Denizli Emniyet Müdürlüğü, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının sportif aktivitelerle serbest zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla “Hayata Pas Ver” projesini hayata geçirmişti.

Proje kapsamında Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile bugün saat 10.30’da başlaması planlanan,‘Sporda şiddet ve düzensizliğin Önlenmesi’ panelin konuşmacıları Türk futbolunun çok önemli isimleriydi.

Panele konuşmacı olarak katılması beklenen, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, TFF İcra Kurulu Üyesi Edip Eren, Beşiktaş Kulüp yöneticisi Metin Albayrak, KDÇ Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eski Hakem Sadık Deda, Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Yazarı Fatih Doğan, ile panelin moderatörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Ö. Levent Tuncay gibi konukların birçoğu sabah saatlerinde uçakla Çardak’a inecek, oradan panele geçeceklerdi. Ancak Çardak Havaalanı’ndaki yoğun sis planı alt üst eti.

Hava yoluyla Denizli’ye ulaşmayı düşünen çok sayıda konuk, İzmir’e yönlendirildi. Konuklar 10.30’a yetişemeyince panel yaklaşık 40 dakika rötara uğradı. Hakan Şükür, Rıdvan Dilmen, TFF ve Beşiktaş yöneticileri beklendi.

Bu arada farklı yollarla Denizli’ye ulaşan Yorumcu Fatih Doğan, eski hakem Sadık Deda, teknik adam Mesut Bakkal, Prof. Dr Tuncay ve Beşiktaş Yönetim Kurul üyesi Seyit Ateş panel saatinde salonda olan isimlerdi.

Diğre konukların beklenmesinin sıkıntı yaratacağı düşüncesiyle panel saat 11,15 gibi başladı. İzmir’den karayolu ile Denizli’ye doğru yola çıkan Şükür ve Dilmen gibi isimler Denizli’ye saat 11.45 gibi ulaşabildi.

Yorumlar

Haklıya haklı   -  Bağlantı 18 Şubat 2013, 16:02

Denizlide bir hafta konaklayıp, Denizlinin yıllardır beklediği kendi görev alanındaki konulardan (Aydın-Denizli otoyolu, Denizli-Antalya otoyolu gibi) hiç söz etmeyip, bir de Çardakın sorunlu ve uzak olması nedeniyle yakın havaalanı isteyenlere, mis gibi havaalanınız var deyip giden sayın Ulaştırma Bakanına ithaf olunur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı