REKLAMI GEÇ

Küçük Dev Adımlar’a karne hediyesi

Küçük Dev Adımlar’a karne hediyesi

Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü-Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi ile Forum Çamlık işbirliğiyle hayata geçirilen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ projesinde yer alan 34 sporcu, karne hediyesini Forum Çamlık’tan aldı.

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2013 Salı, 13:52

Forum Çamlık’ın hem okullarında hem basketbol antrenmanlarında başarı gösteren Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’nin minik basketbolcuları, yaz tatilinin ilk gününde Forum Çamlık’ta buluşarak karne mutluluğunu paylaştı.

Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü-Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi ile Forum Çamlık işbirliğiyle çocukları spora teşvik etmek ve basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ adlı sosyal sorumluluk projesiyle basketbolla tanışan çocuklar, karne heyecanını Forum Çamlık’ta yaşadı.

‘Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’ kapsamında kasım ayından beri antrenmanlarına devam eden 34 minik basketbolcu, geçtiğimiz cumartesi günü bir kez daha Forum Çamlık’ta buluştu. Birlikte sinemada film izleyen çocuklar, daha sonra AVM’yi gezerek hoşça vakit geçirdiler.

Tüm yıl boyunca derslerine çok çalışıp, yorulan Basketbola Küçük Dev Adımlar, yaz tatilinin ilk gününde arkadaşlarıyla keyifli ve eğlenceli vakit geçirmenin tadını Forum Çamlık’ta çıkardı.

Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi, önümüzdeki yıl da Denizli il merkezinde sosyo-ekonomik durumu zayıf bölgelerdeki ilkokulların 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıflardan öğrencileri basketbolla tanıştırmaya devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı