REKLAMI GEÇ

Antrenörlere gece gündüz talimatı

Antrenörlere gece gündüz talimatı

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörler, yılın ilk toplantısını yaptı. Toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, antrenörlere seslenerek, “İlimizde var olan spor kültürünü daha ileriye taşıyıp hedeflerimiz doğrultusunda gece gündüz çalışmalıyız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2013 Çarşamba, 16:32

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörler, 2013 yılının ilk toplantısını yaptı. İl Müdürlüğü hizmet binası toplantı salonunda yapılan ,bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına, Denizli’de faaliyet gösteren tüm branş antrenörleri katıldı.

2012 yılı içerisindeki çalışmaların ve başarı grafiğindeki faaliyet ve sporcu sayılarının da ele alındığı toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, antrenörlerden ildeki gerçek potansiyeli ortaya çıkartmalarını istedi. İbanoğlu “Denizlimizde bütün branşlar faal olarak yapılıyor. Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de genç nüfus oranı oldukça fazla. Çocuklarımızı sporla tanıştıralım, spor salonlarına yönelmelerini sağlayalım” dedi.

Antrenörlerden gece gündüz çalışmalarını isteyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbanoğlu, “Yeteneksiz çocuk olmadığını önemli olan bu yeteneği keşfetmektir. Sizlerden beklentiler yüksek. İlimizden milli takımlara sporcu göndermek, uluslararası alanda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına, Olimpiyatlara gidecek sporcuları hazırlamak sizlerin elinde. İlimizde var olan spor kültürünü daha ileriye taşıyıp hedeflerimiz doğrultusunda gece gündüz çalışmalıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı