REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor, liderliğini korudu

Kızılcabölükspor, liderliğini korudu

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük belde takımı Kızılcabölükspor, ligin 20. Haftasında oynadığı Muratpaşa Belediyespor’u 3-2 yenerek liderliğini korudu. Karşılaşmanın ardından hakeme ateş püsküren Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran,‘’Allah büyük, ilahi takdir tecelli etti. Hakem Emeğimizi gasp edemedi’’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2013 Pazartesi, 11:43

Denizli Kızılcabölükspor, Muratpaşa Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Tavas İlçe Stadında oynanan karşılaşmada 3-2 galip gelen Kızılcabölükspor, ligin 20. haftasında da BAL 7. Grup liderliğini korurken, maçı hakeme rağmen aldıklarını söyleyen Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran,‘’Allah büyük, ilahi takdir tecelli etti. Hakem Emeğimizi gasp edemedi.’’ dedi.

HAKEME ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Duran,‘’Hakem çok tecrübesizdi. Maçı resmen katletti. Bütün takdir haklarını rakip takımdan yana kullandı. Futbolcularımızı çaldığı düdüklerle durduramayınca, kartlarla durdurmaya çalıştı. Bu kadar kötü maç yönetilmez. Verdiği penaltı da doğru değildi. Maçın 2-2’ye taşınmasına neden oldu. Kırmızı kartta doğru değildi.
Biz şampiyonluk mücadelesi verirken centilmenlik mücadelesi de veriyoruz. Herşeye rağmen galip geldik, üzerimizde oynanacak oyunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Bundan sonra bize karşı hiçbir hatanın olmaması gerekiyor. Son sözü hakemlerin değil sahadaki futbolcuların söylemesi gerekiyor. Emeğimizle oynanırsa, tepkimiz çok büyük olur’’ diyerek hakeme ateş püskürdü.
“İNANDIK VE BAŞARACAĞIZ”
Kızılcabölükspor onursal başkanı ve Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu ise “Denizli amatör futbol camiası bizimle. Onların kalbi bizimle atıyor. Ancak Denizli amatör futbolunun ve sporunun yöneticileri, amatör spora esas sahip olması gerekenler maalesef ortalıkta yoklar. Gelsinler 4ooo nüfuslu bir beldenin Denizli amatör futbolu adına yaptığı onur ve şeref mücadelesine destek versinler. Bizi yalnız bırakmayan yaklaşık 3000 futbol sevdalısına yürekten teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerime ve teknik heyeti kutluyorum. Biz inandık ve başaracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı