REKLAMI GEÇ

270 aday bu bölüm için ter döktü

270 aday bu bölüm için ter döktü

PAÜ’de Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği için özel yetenek sınavına katılan 270 öğrenci ilk 30 arasına girebilmek için ter döktü.

/ DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2012 Çarşamba, 10:15

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, 2012 – 2013 Eğitim-Öğretim yılında 4 ayrı bölüme toplam 120 öğrenci alacak. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ne girebilmek için düzenlenen özel yetenek sınavına toplam 680 öğrenci başvuru yaptı. Ön eleme ile 270 kişinin katıldığı sınavlarda öğrenciler sürat, koordinasyon ve dayanaklılık testlerinden geçti. İki gün sürmesi beklenen sınavlar sonunda başarılı olan 15 kız ve 15 erkek öğrenci bölüme girme hakkını kazanacak.

Öte yandan Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon ve Spor Yöneticiliği Bölümleri’ne ise tercihlerle ve spor özgeçmiş puanları, YGS ve orta öğretim puanlarına göre öğrenci alınacak.
Rektör yakından ilgilendi. Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen yetenek sınavını Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da yakından takip etti. Sınavda görev alan öğretim elemanlarından bilgiler alan Rektör Bağcı, sınava katılan öğrencilerle de yakından ilgilenerek başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı