REKLAMI GEÇ

Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası başladı

Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası başladı

Avcılık ve Atıcılık Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası yapılan açılış seremonisiyle başladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2012 Perşembe, 16:31

EGS Kültür ve Sanat Fuar Alanında yapılan açılış seremonisi 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Açılış Seremonisine; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ nun yanı sıra Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Atilla, A Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri A. Haluk Tuncay ve Tayfun Güven katıldı.

28 Haziran – 01 Temmuz 2012 tarihleri arasında EGS Kültür ve Sanat Fuar Alanında gerçekleştirilecek olan Şampiyonada bugünü sporcular antrenman atışları yaparak noktaladı.
Türkiye Şampiyonasına havalı tabanca kategorisinde 21 ilden 204 sporcu, havalı tüfek kategorisinde ise 14 ilden 146 sporcu mücadele edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Sor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu “Atıcılık Denizli için öncelikli branşların başında geliyor bunun için iki yıl üst üste Türkiye Şampiyonasının ilimizde yapılmasından çok mutluyuz. Ümit ediyoruz ki burada Türkiye dereceleri yapılsın ve bu sporcularımız ilerde ülkemizin bayrağını uluslar arası müsabakalarda göndere çıkarsın ve bizleri gururlandırsın” dedi. İl Müdürü İbanoğlu sözlerini müsabakalarda ter döken bütün sporculara başarılar dileyerek noktaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı