REKLAMI GEÇ

Denizli Spor Sezon açılışında galip

Denizli Spor Sezon açılışında galip

İkinci Lig Batı Grubu ekiplerden Denizli Spor Kulübü, yeni futbol sezonunu resmen açarken, hazırlık maçında ise Binatlı’yı 4-1 mağlup etti. Haber aslında KKTC haberi. Yenidüzen Gazetesi’nden Çilen Ulusoy’un haberine göre Kıbrıs’ta yaşayan Denizlililerin kurduğu Denizli Spor Kulübü Futbol Takımı’na ilişkin.

/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2012 Cumartesi, 15:12

KKTC’de yayın yapan Yenidüzen Gazetesi’nden Çilen Ulusoy’un haberine göre, İkinci Lig Batı Grubu temsilcilerinden Denizli Spor Kulübü kendi sahasında yaptığı resmi açılışla yeni sezona merhaba dedi. Temmuz ayında antrenmanlara başlayan takım dün resmi açılışını gerçekleştirdi.

Kıbrıs’ta yaşayan Denizlililer tarafından kurulan arı, minik, genç ve ‘A’ takım olmak üzere yaklaşık 100 sporcuyu bünyesinde barındıran Denizli bütün sporcuları ile sahaya indi.

Her yıl bir üst ligi hedefleyen Denizli Spor Kulübü Başkanı Nazım Ced, her yıl olduğu gibi bu yıl da disiplinli bir takım yaratmak amacında olduklarını, alt yapıya da bunu kazandırarak uzun yıllar ülke futboluna hizmet etmek istediklerini belirtti.

Baf Ülkü Yurdu Genç Takımı ile açılış öncesi bir maç yapan Denizli gençleri Okan’ın attığı golle maçı 1-0 kazandı.

Sonrasında miniklerin kendi aralarında yaptıkları bir gösteri maçı vardı.
Son olarak da Binatlı takımı ile bir hazırlık maçı yapan Denizli, Mehmet Sergey, Hasan Leyla İçer, Eren ve Salih’in gollerine karşılık Binatlı’dan Lütfi’nin tek golü vardı. Maçtan 4-1 galip ayrılan Denizli ilerisi için ümit verdi.

CED’DEN BÜY VE BİNATLI’YA TEŞEKKÜR
Kulüp Başkanı Nazım Ced, sezon açılışımıza yaptıkları katkılardan dolayı Baf Ülkü yurdu Spor Kulübü’ne ve Binatlı Spor Kulübüne teşekkürlerini iletti.
7-8-9 Eylül tarihlerinde Girne’de kamp yapacak olan takım o tarihlerde Düzkaya Spor Kulübü’nün düzenleyeceği turnuvaya da katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı