REKLAMI GEÇ

Başlama vuruşu gelin-damattan

Başlama vuruşu gelin-damattan

Denizli’de Kalespor ve Yatağanspor takımları arasında oynanan 1’inci Amatör Küme Play Off maçının başlama vuruşunu yeni evlenen Yatağanspor’un defans oyuncusu Emrah Tekdemir ile eşi Ayşegül Şentürk Tekdemir, gelinlik ve damatlıkla yaptı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2013 Salı, 18:38

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Denizli’de Kalespor ve Yatağanspor takımları arasında oynanan 1. Amatör Küme Plaf Off maçının başlama vuruşunu gelin ile damat yaptı. Yatağanspor’un defans oyuncusu Emrah Tekdemir ile eşi Ayşegül Tekdemir’in açılış vuruşu takımlarına şans getirdi. Yatağanspor karşılamayı, 3-1 kazandı.

Denizli’de Akkonak Dr. Samim Gök Stadı’nda 1’inci Amatör Küme Play Off maçında Kalespor ile Yatağanspor karşı karşıya geldi. Yatağanspor’un başarılı defans oyuncusu Emrah Tekdemir ile yeni evlendiği eşi Ayşegül Şentürk Tekdemir, karşılaşmanın başlamasına kısa süre kala gelinlik ve damatlıkla sahaya geldi.

Maçın gözlemcisi Bülent Özen ile orta hakem Engin Tan’dan gerekli izni alan çift, temsili olarak maçın başlama vuruşunu yaptı.

Yeni evli çift, daha sonra Kalespor ve Yatağansporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirip, maçı izledi. Karşılaşmayı damadın takımı Yatağanspor 3-1 kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı