REKLAMI GEÇ

Denizli’de sarı-kırmızı bayram

Denizli’de sarı-kırmızı bayram

Bölgesel Amatör Lig 7.grup lideri Kızılcabölükspor,sezonun bitimine 2 hafta kala en yakın rakiplerinin 5 puan önünde şampiyonluk için gün sayıyor. Kalan iki maçından bir puan alması durumunda 3.Lig’e yükselecek olan Sarı-Kırmızılı camiada şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2013 Pazartesi, 16:29

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Lider Kızılcabölükspor bu hafta sonu deplasmanda Bozyaka Yeşiltepespor ile karşılaşacak. Mekikler bu deplasmandan bir puanla bile dönerse şampiyonluğu da garantileyecekler.

Kızılcabölükspor, Kumluca Belediyespor maçını 4-1 kazandıktan sonra beldede büyük sevinç yaşandı. Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesinde farklı galibiyetten sonra futbolcularla taraftarlar davul-zurna eşliğinde oynadı.

Başkan Osman Duran, “3.lig kapısı aralandı, girmek için gün sayıyoruz” dedi.

Yorumlar

KIZILCABÖLÜK ÇARŞI   -  Bağlantı 27 Nisan 2013, 13:33

TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN GELİYORUZ.BEKLE BİZİ 3. LİG GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ MOTORU ARTIK 2. LİG İÇİN SÜRECEĞİZ.

can can   -  Bağlantı 23 Nisan 2013, 09:47

3 lige çıkarlarsa helal olsun şimdiden.bodrum spor,antalyanın ilçelerinin takımları gibi turistlik yerlerin takımları,muğla spor gibi geçmişi köklü il takımı,izmir takımlarının olduğu güçlü bir gruptan tavasın kızılcabölük kasabasından bir takımımız mekiğimizin çıkması büyük başarı.bu başarı ilçelerinde profesyonel takımları olmayan diğer ilçelere örnek olur inşallah.nerde o eski günler 93 de buldan spor 3.ligden düştüğünden beri 20 senedir denizlinin ilçelerinde profesyonel takım yok.bundan sonra yapılması gereken zaten büyükşehir olunca tavasla kızılcabölük birleşiyor.tavasın kızılcabölük sporu dahada sahiplenmesidir.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 23:25

3.LİĞ HAYIRLI OLSUN.YÖNETİMİNDEN,TEKNİK HEYETİNE,TARAFTARINDAN FUTBOLCUSUNA KADAR ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI BÜTÜN KIZILCABÖLÜKLÜLERİ KUTLUYORUM.HOŞGELDİN MEKİK.

Adem   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 22:50

Denizli Belediyespordan daha başarılı olacağına eminim. Birkaç sene içinde 2. Lige çıkar. Arkasında bir kasaba var sonuçta

Mekik Mekik   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 22:00

Bir kasaba takımının 3.lige çıkması büyük olay . Tüm Denizli’nin , Denizlispor gibi , Belediyespor gibi bu takımı da benimseyip destek vermesi şart . Tebrikler Mekikspora . Tebrikler Kızılcabölüklü işadamlarına ve tüm destek verenlere.

MEKİKSPOR   -  Bağlantı 22 Nisan 2013, 18:03

BEKLE BİZİ 3. LİG GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı