REKLAMI GEÇ

Denizli’de Seyyahlar yine yollarda

Denizli’de Seyyahlar yine yollarda

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde projesinin 7.dönemi başladı.

/ DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2012 Perşembe, 16:41

Gençlerin sosyal ve kültürel açıdan gelişimine katkıda bulunmak, akranlarıyla tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinde, toplumsal ilişkilerini artırmalarında, kendilerini ifade etmelerinde, özgüvenlerinin gelişmesinde ve vizyon kazanmalarında yardımcı olmak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca hayata geçirilen “Seyyah Ulu Çınarın İzinde “Hareketlilik Projesi kapsamında, 81 ilden 14-19 yaş grubu gençler ülkemizin farklı illerine seyahat edecek.

Proje kapsamında 7. dönem seyyahlarını 22 – 25 Ağustos 2012 tarihleri arasında 5 il’e gönderen Denizli, 5 il’ den toplam 174 seyyaha ise ev sahipliği yapacak. Denizli’den; Çanakkale’ye 38, Konya’ ya 44, Kayseri’ ye 39, Bursa’ya 45 ve Ankara’ ya 37 kişi giderken Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi kapsamında, Antalya’ dan 30, Ankara’ dan 26, Bursa’ dan 39, İstanbul’ dan 40 ve Sakarya’ dan 35 kişi Denizli’ ye geldi.

Seyyah Projesi’ne katılan tüm gençlere, çanta, şapka, not defteri, kalem verilecek, Ord. Prof. Ali Fuat Başgil’in “Gençlerle Başbaşa” isimli kitabı ile Safahatta yer alan dizeleri öykü kurgusuyla genç okurların anlayacağı bir dille aktaran “Safahat Öyküleri” isimli kitap hediye ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı