REKLAMI GEÇ

Ücretsiz pilates kursu başlıyor

Ücretsiz pilates kursu başlıyor

Denizli Belediyesi’nin kadınlara yönelik ücretsiz düzenleyeceği pilates kursu için kayıtlar başladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2012 Salı, 17:42

Kurs kayıtları başvuruları, 28 Ağustos 2012 ile 17 Eylül 2012 tarihleri arasında Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Merkez Kapalı Spor Salonu önündeki başvuru merkezine yapılabilecek.

Ailemi Seviyorum Projesi’ne toplumun farklı kesimlerinin katılımını sağlamak amacıyla hayata geçirilen projeler, pilates kursuyla devam ediyor. Sporun, sağlıklı aile ve sağlıklı toplum yapısı oluşturmada önemli bir etken olduğundan yola çıkan belediye, bu kapsamda çeşitli ücretsiz kurları vatandaşların ilgisine sunuyor. Pilates kursuyla, kadınların yaşamlarında sporun önemine dikkat çekmek, sosyal hayatlarını geliştirmek ve sağlıklı olarak yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor.

Kursa, yaş sınırı aranmaksızın her kadın başvurabilecek. Pilates eğitimi, Merkez Kapalı Spor Salonu, İncilipınar Kapalıspor Salonu ve Türk Oyunları Kompleksi spor Salonu’nda düzenlenecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından 10-14 Eylül tarihleri arasında vücut kitle ölçümü yapılacak. 17 Eylül 2012’de ise 4 ay sürecek kurs başlayacak. Kursun bittiğinde ise her kadının tekrar vücut kitle endeksi öçlümü alınacak ve kurs öncesi ve sonrası değerler karşılaştırılacak.

İlk bölüm kursun tamamlanmasının ardından yeni pilates kursları açılmaya devam edecek. Denizli Belediyesi, 2012 yılı kış sezonunda 3000 kadına ücretsiz pilates yaptırmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı