REKLAMI GEÇ

Denizli’de uluslar arası tenis turnuvası

Denizli’de uluslar arası tenis turnuvası

Denizli, teniste iki önemli uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Pamukkale Tenis Kulübü kortlarında düzenlenecek olan Avrupa 12 Yaş Erkekler Nations Challenge ve Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Turnuvaları, 25-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, yaz kupalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 12:09

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ,(DHA)
Avrupa 12 Yaş Erkekler Nations Challenge ve Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz tenis Turnuvası, Denizli’de yapılacak.
Pamukkale Tenis Kulübü kortlarında düzenlenecek olan Avrupa 12 Yaş Erkekler Nations Challenge ve Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Turnuvaları, 25-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Avrupa 12 Yaş Erkekler Nations Challenge Turnuvası’na Türkiye’nin yanı sıra Beyaz Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İtalya, İspanya ve Letonya katılacak. Her ülkenin 3 sporcuyla mücadele edeceği turnuvada ilk ikiye giren ülkeler Antalya’da yapılacak Avrupa Yaz Kupası Final Turu’nda yarışma hakkı elde edecek. Turnuvada ülkemizi Baran Cengiz, Cihan Akay ve Ulaş Boran Ulusoy temsil edecek.

Avrupa 18 Yaş Bayanlar Tenis Yaz Turnuvası ise 31 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde Türkiye, Hırvatistan, Hollanda, Rusya ve Sırbistan’ın katılımıyla gerçekleşecek. Turnuvada ilk ikiye girecek ülkeler İspanya’da düzenlenecek Avrupa Yaz Kupaları Final Turu’nda korta çıkacak. Türk Milli Takımı’nı müsabakalarda Gülben Güldaş, İpek Soylu ve Sultan Gönen temsil edecek.

Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, yaz kupalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Hedefimiz daha büyük uluslararası organizasyonları şehrimizde düzenleyerek, tüm dünyada bir kitle sporu haline gelen tenisi şehrimizde daha fazla sevdirmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı