REKLAMI GEÇ

Yılın Spor Ödülleri verildi

Yılın Spor Ödülleri verildi

Pamukkale Üniversitesi’nde 2012 – 2013 Eğitim- Öğretim Yılı spor ödül töreni yapıldı. Törende, Türkiye rekoru ve Türkiye dereceleri elde eden sporculara ve antrenörlerine ödülleri verildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2013 Pazartesi, 15:28

Pamukkale Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel hale gelen spor ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. 2012-2013 yılında üniversite dışı ve içinde yapılan spor müsabakalarında, takım ve ferdide dereceye giren öğrencilere ve antrenörlerine ödülleri verildi. Toplam 20 branşta turnuvalara katılan öğrenciler atıcılık, badminton, bilardo, bilek güreşi, jimnastik, futbol, güreş, karate, muay-thai, salon futbolu branşlarında derece elde ettiler.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle, antrenör ve sporculara ödülleri verildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Spor Bilimleri ve Teknolojileri Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bülent Ağbuğa, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Sinan Baş, öğretim elemanları, antrenörler ve öğrenciler katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan SKS Daire Başkanı Sinan Baş, değişik illerde yapılan müsabakalara 20 branşta katıldıklarını belirterek, Türkiye rekoru ve şampiyonluklar elde ettiklerini, spor alanında Pamukkale Üniversitesi’ni başarıyla temsil ettiklerini söyledi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Pamukkale Üniversitesi’nin sportif başarısından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Her yıl kupa ve madalya sayımızın artması üniversitemizin sportif başarısını gösteriyor. Bu yönde bizler tesisleşme ve alt yapıya gereken önemi veriyoruz. Bunun sonucu da öğrencilerimiz ve antrenörlerimiz başarılı sonuçlar elde ediyorlar” dedi.
Konuşmaların ardından Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda takım ve ferdide dereceye giren öğrencilere ve antrenörlerine teşekkür belgesi ve ödülleri verildi.
Daha sonra bu yıl üniversite içi turnuvalarda dereceye giren takım ve sporculara ödülleri verildi.
PAÜ SKS Daire Başkanı Sinan Baş, katkılarından dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas’a plaket takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı