REKLAMI GEÇ

Denizlili güreşçiler 4 madalya kazandı

Denizlili güreşçiler 4 madalya kazandı

Türkiye Güreş Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Greko-Romen Grup Müsabakalarında Denizlili güreşçiler 1 altın,2 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2012 Salı, 15:56

Manisa Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara 33 ilden 47 takım katıldı. Yoğun katılımın olduğu grup müsabakasında 406 sporcu kıran kırana mücadele etti. Üç gün boyunca seyir zevki yüksek maçlar çıkaran sporcular Manisalı sporseverleri heyecana boğdu.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcularından; Tolunay Keleş 58 kg’ da üçüncü olarak bronz, Süleyman Karadeniz 63 kg’ da ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Denizlili iki sporcunun karşı karşıya geldiği 42 kg finalinde İlyas Gözen takım arkadaşı Erkan Tarğıl’ ı mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu, Erkan Tarğıl ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kapanış seremonisi sonrası yapılan ödül töreniyle sporculara madalyaları verildi. Sporcularımıza madalyalarını Denizlili eski Avrupa Şampiyonu Bünyamin Emik, yine Denizliden eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Erkan Dündar, Denizli Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Murat Güngör’ den aldı.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi Sporcuları; Erkan Tarğıl, Süleyman Karadeniz, Tolunay Keleş ve İlyas Gözen  14 – 15 Nisan 2012 tarihleri arasında Kayseri’ de yapılacak olan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı