REKLAMI GEÇ

Güreşçiler namağlup şampiyon

Güreşçiler namağlup şampiyon

Denizli, Aydın, Muğla ve İzmir Güreş Eğitim Merkezlerinin ortaklaşa düzenlediği Ege Bölgesi Yıldızlar Güreş Müsabakalarını Denizli Güreş Eğitim Merkezi şampiyon tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2012 Pazartesi, 15:55

Sırasıyla; Aydın, İzmir ve Muğla’ da yapılan müsabakalardan namağlup ayrılan takım şampiyonanın son ayağını kendi evinde yaptığı maçlarla tamamladı. Evindeki maçlarını da namağlup tamamlayan Denizli Güreş Eğitim Merkezi büyük bir başarıya imza attı.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi; İlk maçında İzmir Güreş Eğitim Merkezini 41 – 10, ikinci maçında Aydın Güreş Eğitim Merkezini 33 – 13, üçüncü ve son maçında ise Muğla Güreş Eğitim Merkezini 29 – 20 yenerek şampiyonanın son ayağını da ilk sırada tamamladı.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu yaptığı konuşmada; bu sene üçüncüsü düzenlenen müsabakaların sonuna geldiklerini belirterek, böyle organizasyonların geleceğin dünya ve olimpiyat şampiyonlarının yetişmesindeki öneminden bahsetti. Burada güreşen sporcularımızı Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında görmek istediklerini belirten İl Müdürü İbanoğlu Ege Bölgesi Yıldızlar Ligi birincisi Denizli Güreş Eğitim Merkezini tebrik ederek konuşmasını noktaladı.

Yarışma sonunda yapıla ödül töreniyle sporculara madalyaları Güreş Eğitim Merkezlerine ise kupaları verilerek müsabakalar son buldu. Güreş Eğitim Merkezlerine kupalarını; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Muğla Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Aydın Güreş Eğitim Müdürü Cemal Karaman verdi.

Sporculara madalyalarını ise; Denizli Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Barış Baykal, Müsabaka Başhakemi Naci Özcan, Mehmet Akif Ersoy Lisesi Öğretmenleri; Ayşegül Alpan ve Selahattin Ulutaş verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı