REKLAMI GEÇ

Denizlili güreşçiler birincilik aldı

Denizlili güreşçiler birincilik aldı

Ege Bölgesi Yıldızlar Güreş Müsabakaları dört ilin katılımıyla İzmir’ de yapıldı. 11 farklı siklette yapılan müsabakalar sonunda Denizli Güreş Eğitim Merkezi müsabakaları namağlup olarak tamamlayarak İlk sırayı kimseye bırakmadı.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2012 Pazartesi, 15:47

Aydın Güreş İl Temsilciliğinin 2012 yılı faaliyet programında yer alan Ege Bölgesi Yıldızlar Güreş Müsabakaları dört ilin katılımıyla İzmir’ de yapıldı. İzmir Buca’ da yapılan müsabakalara Aydın, Denizli, İzmir ve Muğla illerinin Güreş Eğitim Merkezleri katıldı. 11 farklı siklette yapılan müsabakalar sonunda Denizli Güreş Eğitim Merkezi müsabakaları namağlup olarak tamamlayarak İlk sırayı kimseye bırakmadı.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi; ilk maçında Muğla’ yı 37 – 12, ikinci maçında İzmir’ i 34 – 16 ve üçüncü maçında 37 – 13 ‘ lük skorlarla geçerek Ege Bölgesi Yıldızlar Güreş Müsabakalarının ikinci ayağını da lider tamamladı. Denizli Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Barış Baykal; sporcuların göstermiş olduğu performanstan çok memnun olduğunu, Türkiye Şampiyonası öncesinde Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcularının performanslarının umut verici olduğunu belirtti. İzmir’ de elde edilen birincilikten dolayı tüm sporcu ve antrenörleri kutladığını söyleyerek Denizli’ yi güreş branşında en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı