REKLAMI GEÇ

Denizlili güreşçiler üçte üç yaptı

Denizlili güreşçiler üçte üç yaptı

Milas’ta yapılan Ege Bölgesi Yıldızlar Serbest ve Greko-Romen Güreş Ligi’ndeDenizli Güreş Eğitim Merkezi; ilk maçında İzmirli, İkinci maçında Aydınlı, üçüncü maçında ise Muğla’lı rakiplerini yenerek üçüncü haftayı da birincilikle tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 17:00

Aydın Güreş İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Ege Bölgesi Yıldızlar Serbest ve Greko-Romen Güreş Ligi müsabakaları Muğla Milas’ ta yapıldı.Aydın ve İzmir’ de birinci olan Denizli Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Muğla’ da da muhteşem performans göstererek rakiplerine şans tanımadı ve birincilik kupasını tek sahibi oldu.

Denizli Güreş Eğitim Merkezi; ilk maçında İzmir Büyük Şehir Belediyesini 32 – 13 gibi farklı bir skorla yendi. İkinci maçında Aydın Güreş Eğitim Merkeziyle karşılaşarak mücadeleyi 36 – 16 kazandı. Üçüncü ve son maçında Muğla Güreş Eğitim Merkezini de 30 – 20 yenerek üçüncü haftayı da birincilikle tamamladı. Müsabakaların dördüncü ve son ayağının 4 Mart tarihinde 2012 tarihinde Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı