REKLAMI GEÇ

Denizlili muay thaicilerden beş derece

Denizlili muay thaicilerden beş derece

Muay Thai Federasyonunun 2012 faaliyet programında yer alan Gençler ve Büyükler Muay Thai Ege Bölge Şampiyonasında Denizlili sporcular 1 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2012 Pazartesi, 15:42

11 – 12 Şubat 2012 tarihleri arasında Muğla Dalaman Atatürk Spor Salonunda yapılan şampiyonada Muğla, Denizli, Uşak, Afyon, Aydın, İzmir ve Manisa’ dan yaklaşık 180 sporcu mücadele etti. Denizlili Erkek sporcular; Şahin Kaya Büyük Erkek Kategorisi 86 kg da birinci, Niyazi Ülker Büyük Erkek kategorisi 60 kg da ikinci, Ahmet Gürgen Büyük Erkek kategorisi 86 kg da üçüncü olarak şampiyonayı noktaladı.

Denizlili Bayan sporcular; Derya Hasret Damla Demirtaş Büyük Bayanlar 67 kg da ikinci, Büşra Köse Büyük Bayan 54 kg da ikinci, Melike Rabia Çiçek Genç Bayanlar kategorisi 60 kg da ikinci, Merve Uğur Genç Bayan kategorisi 51 kg da üçüncü bitirdi. Kategorisini ilk iki sırada tamamlayan sporcular 26 Mart 2012 tarihinde Aydın’ ın Kuşadası ilçesinde yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi temsil etmeye hak kazandı. Şampiyona sonunda yapılan ödül töreniyle sporculara madalyaları verildi. Yapılan ödül töreni sonrası organizasyon sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı