REKLAMI GEÇ

Yıldırım yine gururumuz oldu

Yıldırım yine gururumuz oldu

Alaçatı MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışı’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Hakan Yıldırım gümüş madalya kazandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2012 Perşembe, 09:15

Çeşme Alaçatı’da gerçekleştirilen yarış büyük bir çekişmeye sahne oldu. Yarışta Denizli’yi, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu ve antrenörü olan milli sporcu Hakan Yıldırım temsil etti.

Yazdan kalma bir günde gerçekleşen yarışa toplam 54 sporcu katıldı. Yaklaşık 30 derece havada, yakıcı güneş altında yarışan sporcular teknik parkurla boğuşurken bir yandan da sıcak ile baş etmek zorunda kaldı. Ulusal ve uluslararası olmak üzere iki farklı şekilde düzenlenen organizasyonda elit erkek-bayan, master erkek ve genç erkekler kategorisi sporcuları yarıştı.
Zorlu ve teknik parkurda 5 tur üzerinden yapılan yarışta Hakan Yıldırım 1:05:09 derecesiyle Türkiye 2. ‘si olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yıldırım “19 yıldır yol bisikleti sporu yapıyorum dağ bisikleti yarışlarına bu yıl katılmaya başladık. Teknik bir branş olmasına karşın çok kısa sürede bu disiplinde de başarıyı yakaladık. Amacımız ilimizi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün katkılarıyla bisiklet merkezi haline getirerek halkımızı ve gençlerimizi bisiklet sevgisini aşılamak ve sportif anlamda Denizlimizin ismini Türkiye’ de her zaman duyurmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı