REKLAMI GEÇ

PAÜ Gökhan Taştimur ile anlaştı

PAÜ Gökhan Taştimur ile anlaştı

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, BEKO Ligi antrenörlerinden Gökhan Taştimur ise anlaşma sağladı. Taştimur, bugüne kadar 8 takımı BEKO Ligi’ne çıkardı.

/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2013 Cuma, 17:15

Yeni sezonda Göztepe’nin haklarını alarak 2. ligde mücadele edecek olan Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı yeni teknik adamını buldu.

PAÜ Sosyal Tesisler’de yapılan imza törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve yöneticiler katıldı.
Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, kariyeri boyunca Eczacıbaşı, Kültür Koleji, Kombassan Konyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Kepez Belediyespor, Olin Edirne ve Erdemirspor’u 1. lige çıkaran Gökhan Taştimur ile sözleşme imzaladı.

“2. LİG’DE MİSAFİRİZ”
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile el sıkışan Antrenör Gökhan Taştimur, imza töreni sonrası şunları söyledi. “Kısa süre önce bir operasyon geçirdim. Daha sonra Pamukkale Üniversitesi Spor Kulübü ile görüştük ve kulübün sahiplenmesi beni çok mutlu etti. Denizli’ye davet edildiğimde sadece bir nezaket ziyaretinde bulunduğumu düşünüyordum. Fakat burada gördüklerim beni heyecanlandırdı ve büyük bir çalışma isteği uyandırdı. Denizli’deki protokol dahil herkes basketbol takımının en iyi yerlere gelmesi için iş birliği içinde, tesisler mükemmel, olanaklar 2. Lig’in üzerinde. Bu şartlarda bize de çalışmak ve başarmak kalıyor. İnanıyorum ki PAÜ bu sene 2. Lig’de misafirlik yapacak ve hedeflediği Beko Basketbol ligine sezon sonunda ulaşacaktır.”

“BASKETBOLU MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ”
Basketbol branşını Denizli’de en üst seviyeye getirmek için önemli adımların atıldığını belirten Pamukkale Üniversitesi Sportif Menajeri Fırat Eser, şunları söyledi. “Basketbol branşını Denizli’de en üst seviyeye getirmek için bugün Denizli Valiliği’nde il protokolü, işadamları, meclis ve oda başkanları olmak üzere 50 kişilik katılımla bir toplantı gerçekleştirdik. Öte yandan bugün en önemli adımlardan birini attık. BEKO Ligi’nde antrenörlük yapan Gökhan Taştimur gibi kariyerli bir hoca ile anlaşma sağladık. Gökhan hoca bugüne kadar 8 tane takımı BEKO Ligi’ne çıkardı. Bizde bu sezon BEKO Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Bu yolda hepimize büyük görevler düşüyor. Denizli protokolü bize tam destek veriyor. Öğrencilerimizi ve Denizli halkını her maçımızda yanımızda görmek istiyoruz. Beş bin kişilik salonumuzu doldurduğumuz anda bu takım zaten ister istemez lige çıkacaktır. Amacımız Denizli’de basketbol heyecanını en üst seviyeye çıkararak marka haline getirmek ve 2-3 yıl sonra Avrupa kupalarına oynayan bir Denizli takımı yaratabilmek. Bunun için potansiyel var.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı