REKLAMI GEÇ

15’lik panter kampta

15’lik panter kampta

Denizli’nin Spor Toto 3.Lig temsilcisi Kızılcabölükspor, 15 yaşındaki kaleci Muharrem Eyiabalı’yı kampa aldı.

/ DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2013 Pazartesi, 13:43

Kızılcabölükspor, altyapısındaki genç kaleciyi Kızılcabölük’teki kampa dahil etti. 14 yaşındaki Ali Üküm’den sonra , 15 yaşındaki alt yapı kalecilerinden Muharrem Eyiabalı’yı, sarı-kırmızı renklere bağlayan Kızılcabölükspor, Türk futboluna yıldız kaleci kazandırmayı amaçlıyor.

Kampta kaleci Antrenörü Ali Müslüm Oğraş gözetiminde çalışmalarını devam eden genç kaleci Muharrem Eyiabalı, ileride iyi bir kaleci olmak için çalıştığını söyleyerek, “Beni inananları mahcup etmeyeceğim, inşallah ileride iyi bir kaleci olarak Kızılcabölükspor A takımının formasını giyeceğim. Başta Ali Müslüm hocam olmak üzere kaleci abilerimden çok şeyler öğreniyorum” dedi.

Kızılcabölükspor kaleci antrenörü Ali Müslüm Oğraş ise açıklamasında, “Genç kaleci Muharrem dikkatimizi çeken bir yeteneğe denizli-kizilcabolukspor-15-lik-kaleci-icsahip. Sadece yetenek tek başına bir şey ifade etmiyor. Eğitilmesi ve çok çalışması gerekiyor. Başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu özellikle gençlere önem veriyor, bizler de aynı düşüncedeyiz” dedi.

Tavas şehir stadında yapılan son çalışmayı Kızılcabölük belediye başkanı ve Kızılcabölükspor onursal başkanı Abdülkadir Uslu, basın sözcüsü Osman Gönlüm, yönetim kurulu üyeleri Nail Karaisli, Rasim Ramazan Ergil ile Orhan Cennetoğlu ve Sefa Ağaç da izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı