REKLAMI GEÇ

Doğan Seyfi Atlı Stadı bakıma alındı

Doğan Seyfi Atlı Stadı bakıma alındı

Denizli Belediyespor’un maçlarını yaptığı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemini yenileniyor.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2012 Pazartesi, 15:22

Spor Toto 2.lig’de mücadele eden Denizli Belediyespor’un maçlarını yaptığı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemini komple bakıma alındı. Zemindeki yabancı otlar temizlenirken, verdikap işlemi ile zemin delindi ve toprağın havalanması sağlandı. Sonrasında 850 kilogram çim ekimi yapıldı ve üzerine de 65 ton özel kum serpildi.

Çalışmaları yerinde takip eden Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı Sait Özkan ile birlikte Doğan Seyfi Atlı Stadı’na gitti. Stat görevlileri Hüseyin Akay ve Halil Semirgin’den konuyla ilgili bilgiler aldı, görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Uzunoğlu, ‘Havalar uygun gittiği sürece, inşallah mükemmel sonuç alacağız. Bakım ve çimleme çalışmaları nedeniyle 07.10.2012 Pazar günü içerde yapacağımız Balıkesirspor karşılaşmasını Denizli Atatürk Stadı’nda yapacağız. Bu maç sonrası 7.haftayı ‘Bay takım’ olarak geçireceğiz ve ardından Kızılcahamamspor deplasmanına gideceğiz. Dolayısıyla 1 aylık bir zamanımız var. Bu süre de çimleme için yeterli görünüyor’ dedi. Başkan Uzunoğlu, çalışmalar esnasında her türlü destek ve katkılarından dolayı Denizli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ve Atatürk Stadı Müdürü Fikret Özgür ile Denizlispor’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı